Breaking news
  1. LIVE! 12.04.2022 – 10:00 U14 (W): BULGARIA – MACEDONIA
  2. LIVE! 11.04.2022 – 10:00 U14 (W): ROMANIA – MACEDONIA
  3. LIVE! 18:00 U14 (W): MACEDONIA – TURKEY
  4. LIVE! U14 – KOSOVO – MACEDONIA
  5. ЗАПОЧНУВА ТУРНИРОТ ВО ПРИЗРЕН (КОСОВО) – ЗАЕДНО ДО 16!

ЖКК МЗТ Аеродром М18

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром – Скопје

Лиги
М18 - Елининации, М18 - Група Запад, Младинска лига М18
Сезони
2020, 2021/2022
Дома
Скопје

Младинска лига М18

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
185320.600338226
232110.500110118
321101.0006260
422020.00054160
500000.00000
500000.00000
500000.00000
500000.00000
500000.00000
500000.00000