Breaking news
  1. УСПЕШЕН СТАРТ ВО НОВАТА 2023 ГОДИНА!
  2. ПРВА А ЛИГА – К09: БАДЕЛ 1862 – КРИВА ПАЛАНКА!
  3. АЛЕКСАНДРА СТОЈАНОВСКА Е НОВ ИГРАЧ НА МАРИСТАС ЛА КОРУЊА!
  4. 2022 ГОДИНА – УСПЕХ, ИСТОРИЈА, УГЛЕД, ИСКУСТВО, МЛАДОСТ!
  5. 18-КА И 16-КА УБЕДЛИВИ, ПОРАЗ НА НАЈМАЛИТЕ!

ЖКК Крива Паланка

ЖКК Крива Паланка – Крива Паланка

Лиги
Прва А лига
Сезони
2020, 2021/2022, 2022/2023
Дома
Крива Паланка

Резултати