Breaking news
  1. СУПЕРКУП: БАДЕЛ 1862 – БАСКЕТ КАМ!
  2. МАРТИНА, СО ТЕБЕ СМЕ ОД 💙💛!
  3. IN MEMORIAM: БОРЧЕ ФИЛЧЕВ
  4. РЕПОРТАЖА ОД ТРЕНИНГ КАМПОТ АКВА ЛИНА – ОХРИД
  5. 💙💛 НЕНА, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ! 💙💛

ЖКК Крива Паланка М18

ЖКК Крива Паланка – Крива Паланка

Лиги
М18 - Група 1, М18 - Елининации, М18 - Група Исток, Плеј оф - М18, Младинска лига М18
Сезони
2020, 2021/2022
Дома
Крива Паланка

Младинска лига М18

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
11912750.583732565
263301.000185165
353210.667183184
422020.0007192
522020.00072131
622020.00054160
700000.00000
700000.00000
700000.00000
700000.00000