Breaking news
  1. Бадел 1862 секогаш чекор напред, во стилот на европските тимови ја најави сезоната (ФОТО)
  2. БАДЕЛ 1862 /У17/ во пресрет на почетокот на WABA U17 2023/2024 – ФОТОГАЛЕРИЈА!
  3. Баделки подготвени за предизвикот во АБА лигата
  4. SOFIA PASKA – ДОБРЕДОЈДЕ ВО БАДЕЛ 1862!
  5. ТЕА МИТРЕВА ВО ДРЕСОТ НА БАДЕЛ 1862!

ЖКК Гостивар М18

ЖКК Гостивар – Гостивар

Лиги
М18 - Елининации, М18 - Група Запад, Младинска лига М18
Сезони
2020, 2021/2022
Дома
Гостивар