Breaking news
  1. ПРВА Б ЛИГА, 1-ВО КОЛО – РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ
  2. ПРВА А ЛИГА, 2-РО КОЛО: БАСКЕТ КАМ – БАДЕЛ 1862
  3. БАДЕЛОВА ШЕСТОРКА НА СПИСОКОТ НА СЕЛЕКТОРОТ АШАДАНОВ
  4. WABA / R3 – РЕЗУЛТАТИ, СТРЕЛЦИ
  5. 112-ТА СЕДНИЦА НА ВЛАДАТА НА РСМ: МЛАДИНСКИТЕ ЛИГИ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНАТ!

ЖКК Вардар M18

ЖКК Вардар – Скопје

Лиги
М18 - Елининации, М18 - Група Исток, Младинска лига М18
Сезони
2020, 2021/2022
Дома
Скопје

Младинска лига М18

ПозицијаТимPGWLPCTPFPA
100000.00000
100000.00000
100000.00000
100000.00000
100000.00000
100000.00000
100000.00000
100000.00000
100000.00000
100000.00000