Breaking news
  1. ПОБЕДА ВО КРИВА ПАЛАНКА ЗА 8/8!
  2. ПОБЕДА НА 16-КА ЗА 6/6 И 100%!
  3. СИНО-ЖОЛТА ВИКЕНД НАЈАВА!
  4. WABA/R8 – ПРЕГЛЕД , БАДЕЛКИ ВО ИГРА ЗА 8-ОТ ПАТНИК ВО СУПЕРЛИГАТА!
  5. Бадел 1862 на една победа до следната рунда

М16 – Група 1

М16 – Група 1

ПозицијаТимPGWLPFPA
112660517162
221116852
311015268
411011468
511011591
6110128110
7000000
7000000