Breaking news
  1. ПРВА А ЛИГА – БАДЕЛ РУТИНСКИ ЗА 3/3
  2. 💙💛 СРЕЌЕН ПРВ РОДЕНДЕН, БАДЕЛЧЕ! 💙💛
  3. WABA 20/21 – ИНДИВИДУАЛНИ ПОКАЗАТЕЛИ
  4. Трет пораз на кошаркарките на Бадел 1862 во Јадранската лига
  5. Трет пораз на кошаркарките на Бадел 1862 во Јадранската лига

М16 – Група Исток

М16 - Исток

ПозицијаТимPGWLPCTPFPADIFF
163301.00021412292
232110.500101131-30
322020.00099127-28
411010.0002458-34
500000.000000
500000.000000