Breaking news
  1. М18- ГРУПА 1: ПОРАЗ НА БАДЕЛКИ ВО КРИВА ПАЛАНКА!
  2. ЗАПОЧНА РАЗВРСКАТА ЗА ШАМПИОНСКАТА ТИТУЛА!
  3. СИНО – ЖОЛТА ВИКЕНД НАЈАВА (16-17.04.2022)!
  4. LIVE! 12.04.2022 – 10:00 U14 (W): BULGARIA – MACEDONIA
  5. LIVE! 11.04.2022 – 10:00 U14 (W): ROMANIA – MACEDONIA

Младинска лига М16

Младинска лига М16

ПозицијаТимWLPCTPF
1601.000418
2420.667407
3410.800397
4240.333301
5220.500204
6140.200287
7020.00053
8020.00055
9010.00043
10010.00045
11000.0000
11000.0000