Breaking news
  1. Јована и Ања се нашите кошаркарски „бисери“ за кои треба да се грижиме
  2. Павловски: Дали ова е почеток на крај на женската кошарка …!?
  3. КФСМ пријави само една млада селекција, Павловски прашува: Дали е ова е почеток на крајот на женската кошарка?
  4. М16: ПОБЕДА ЗА ПРВО МЕСТО И 100% ЕФЕКТ!
  5. ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Сандра Лазареска и Мартина Маркоска, кошаркарки: Нееднаквоста во кошарката сѐ уште е сериозен проблем!СЛОБОДЕН ПЕЧАТ

Тренер Горан Крстевски

Богата, три – децениска тренерска кариера како помошник и главен тренер: КК Соколи – 5 сезони, КК Работнички – 7 сезони, КК ЦСКА – Софија – 2 сезони, КК МЗТ Скопје – 10 сезони, КК Вардар – 1 сезона, КК Плејмејкер (косопственик).

Асистент тренер и кондиционен тренер – јунорска, младинска и сениорска репрезентација на Македонија.

Играчка кариера – 14 години: КК МЗТ Скопје, КК Вардар, КК Црн Дрим – Струга, КК Центар – Скопје.

Предавач на семинари и обуки за тренери во Македонија и странство.

 

Current Team
Бадел 1862, Бадел 1862 M18