Breaking news
  1. МАРТИНА, СО ТЕБЕ СМЕ ОД 💙💛!
  2. IN MEMORIAM: БОРЧЕ ФИЛЧЕВ
  3. РЕПОРТАЖА ОД ТРЕНИНГ КАМПОТ АКВА ЛИНА – ОХРИД
  4. 💙💛 НЕНА, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ! 💙💛
  5. 💙💛 СОРАБОТКАТА ПРОДОЛЖУВА СО САНДРА ЛАЗАРЕВСКА И МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ 💙💛

Претседател на клуб Борче Филчев

Долгогодишен спортски работник и ентузијаст во клубот. Член на Управниот одбор на ЖКК Вигор-Скопје, а од промена на името во ЖКК БАДЕЛ1862-Скопје, е поставен за претседател, која со успех ја остварува се уште. Со својата работа и посветеност има голема и незаменлива улога во организираноста и развојот на клубот.

Current Team
Бадел 1862, Бадел 1862 M14, Бадел1862 М16, Бадел 1862 M18