Breaking news
  1. СИНО – ЖОЛТА ВИКЕНД НАЈАВА (16-17.04.2022)!
  2. LIVE! 12.04.2022 – 10:00 U14 (W): BULGARIA – MACEDONIA
  3. LIVE! 11.04.2022 – 10:00 U14 (W): ROMANIA – MACEDONIA
  4. LIVE! 18:00 U14 (W): MACEDONIA – TURKEY
  5. LIVE! U14 – KOSOVO – MACEDONIA

Психолог Андријана Павловска

Дипломиран психолог и Гешталт психотерапевт под супервизија. Своевремено кошаркарка во “Вигор Скопје” предходникот на сегашниот “Бадел 1862”. Искуство во работа со млади средношколци и студенти во рамките на младинската иницијатива “S.H.A.R.E” со фокус на оддржување работилници поврзани со менталното здравје и проблеми со кои се соочуваат младите. Дел од тимот психолози на проектот “Растеме со кошарката” наменет за психо-социјална поддршка, раст и развој на младите кошаркарки, како и на тимот во целина.

Current Team
Бадел 1862, BADEL1862 WABA U17, Бадел 1862 M14, Бадел1862 М16, Бадел 1862 M18
Возраст
1