Breaking news
  1. ПОБЕДА И ПОРАЗ ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА!
  2. М18: БАДЕЛ 1862 – КРИВА ПАЛАНКА 62:60!
  3. МЛАДОСТ, РАБОТА, ИДНИНА – ВИКЕНД РЕЗИМЕ!
  4. ОД НАЈМАЛИ ДО НАЈГОЛЕМИ – БАДЕЛОВА ВИКЕНД НАЈАВА!
  5. ПРВА А ЛИГА /К04/: СТРУГА – БАДЕЛ 1862 !
placeholder

4 Кјара Атанасова

Name
Кјара Атанасова
Position
Guard
Current Team
Бадел 1862 M14
Leagues
М14 - Група 2
Seasons
2022/2023