Breaking news
  1. МАРТИНА, СО ТЕБЕ СМЕ ОД 💙💛!
  2. IN MEMORIAM: БОРЧЕ ФИЛЧЕВ
  3. РЕПОРТАЖА ОД ТРЕНИНГ КАМПОТ АКВА ЛИНА – ОХРИД
  4. 💙💛 НЕНА, ТИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА СЕ! 💙💛
  5. 💙💛 СОРАБОТКАТА ПРОДОЛЖУВА СО САНДРА ЛАЗАРЕВСКА И МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ 💙💛

Бадел 1862 M16

ЖКК Бадел 1862 – Скопје

Бадел 1862 M16

ИграчТимПозицијаВозраст
Зара СтојковскаБадел1862 М16Forward15
Мила ЃуковиќБадел1862 М16Forward15
Ива ЗгонцБадел1862 М16Forward0
Ива ДимитријевиќБадел1862 М16Guard0
Летиција КостиќБадел1862 М16Guard14
Андреа ВасилевскаБадел1862 М16Forward0
Ева Стојковска ПалевскаБадел1862 М16Forward0
Елена АлулоскаБадел1862 М16Center15
Неда ЛабудовиќБадел1862 М16Forward0
Илина НесторовскаБадел1862 М16Forward0
Јана ДавитковскаБадел1862 М16Forward0
Дора АлексоваБадел1862 М16Guard13
Луна АлексоваБадел1862 М16Guard15
Теодора ЃоргиевскаБадел1862 М16Forward-Center0
Мила НачевскаБадел1862 М16Forward0
Јована ДимковскаБадел1862 М16Forward15