Breaking news
  1. Кадетките на Бадел 1862 по ново искуство во Германија
  2. WABA U17 u Celju i Skopju
  3. Бадел и Вардар викендов со настапи во АБА лигата
  4. Бадел 1862 секогаш чекор напред, во стилот на европските тимови ја најави сезоната (ФОТО)
  5. БАДЕЛ 1862 /У17/ во пресрет на почетокот на WABA U17 2023/2024 – ФОТОГАЛЕРИЈА!

Бадел 1862 М12

ЖКК Бадел 1862 – Скопје

Бадел 1862 М12

#ИграчТимПозицијаВозраст
4Лана КесиќБадел 1862 (М12)Forward1
5Јана АндоноваБадел 1862 (М12)Guard1
6Анастасија СаздовскаБадел 1862 (М12)Guard1
7Михаела ЈордановскаБадел 1862 (М12)Forward1
8Лејла АјрадиновиќБадел 1862 (М12)Forward-Center1
9Галена НесторовскаБадел 1862 (М12)Forward1
9Елена СтерјоБадел 1862 (М12)Guard0
10Мила ЈовчевскаБадел 1862 (М12)Guard1
11Марта ТемелковскаБадел 1862 (М12)Forward1
12Лена ВелкоскаБадел 1862 (М12)Forward-Guard1
15Илина СотировБадел 1862 (М12)Guard0