Breaking news
  1. Бадел 1862 од -18, стигна до три меч-топки за титула
  2. Титулата е на дофат: „Баделки“ се вратија од „минус 18“ за триумф во Каменица
  3. Бадел 1862 со неверојатен пресврт на чекор до титула
  4. ПО НЕВЕРОЈАТЕН ПРЕСВРТ БАДЕЛ 1861 СЕ НАЈДЕ НА ПОБЕДА ДО ТИТУЛАТА
  5. Бадел надополни -18 во последните шест минути и е на победа од титулата