Спортската сала Независна Македонија во Сабота, 24.12.2022 година ќе биде теренот на којшто младите баделки  ќе ги одиграат последните натпревари во календарската 2022 година.
Денот ќе го одбележи двомечот против екипата на Патриот 2016 од Делчево (М18 и М12) и натпреварот против екипата на Крива Паланка /М16/.
На младите баделки им посакуваме добра игра и секако победа!
РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИ
Сабота, 24.12.2022 година
12:00     Бадел 1862 – Патриот     /М18 – Група 2/
14:15     Бадел 1862 – Патриот     /М12 – Група 2/
16:30     Бадел 1862 – Крива Паланка    /М16 – Група 1/

💙💛 СО СРЦЕ ЗА БАДЕЛ! 💙💛

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛ! 💙💛

 

23.12.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862