• 2 ГОДИНИ WBCBADEL1862.COM.MK – ПРОМОЦИЈА И ПОПУЛАРИЗАЦИЈА НА ЖЕНСКАТА КОШАРКА!
  • 2 ГОДИНИ WBCBADEL1862.COM.MK – НАВРЕМЕНО И ТОЧНО ИНФОРМИРАЊЕ!
  • 2 ГОДИНИ WBCBADEL1862.COM.MK – ИНСПИРАЦИЈА, ПОТСТРЕК, АНИМИРАЊЕ, ПРКОС!
  • 2 ГОДИНИ WBCBADEL1862.COM.MK – ТРИСТА ИЛЈАДНА ПУБЛИКА, МИЛИОНСКИ ПРЕГЛЕДИ НА СОДРЖИНИТЕ, ОД МАКЕДОНИЈА И СТРАНСТВО!

ИЗРАЗУВАМЕ ГОЛЕМА БЛАГОРАДНОСТ ДО НАШИТЕ ВЕРНИ ПОСЕТИТЕЛИ!

ПРОДОЛЖУВАМЕ ПОНАТАМУ, ЗАЕДНО СО ВАС, НА ПОВИСОКО НИВО!

СРЕЌЕН ВТОР РОДЕНДЕН, WBCBADEL1862.COM.MK!

💙💛 БАДЕЛ 1862! 💙💛

💙💛 ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ, ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА! 💙💛

 

23.10.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862