Сино – жолтиот кошаркарски погон интензивно се подготвува за претстојната кошаркарска сезона.

Сениорскиот тим влегува во втората недела од подготовките, додека нашите најмлади баделки во следните 7 дена ќе ги полнат батериите во стандардниот тренинг камп, на спортските терени на Аква Лина во Охрид.

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

16.08.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862