Искусната Сандра Лазаревска и младинската репрезентативка Марија Димитријевиќ ќе бидат дел од нашиот сениорски тим и во сезоната 2022/2023.

Искуството и докажаниот квалитет на Сандра и Марија, коишто имаа значаен придонес во историската сезона 2021/2022, ќе бидат двигател на подмладениот сино – жолт состав и во сезоната 2022/2023.

Продолжуваме понатаму………!

Уште посилно и со иста цел!

💙💛  САНДРА ЛАЗАРЕВСКА!   💙💛

💙💛  МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ 💙💛

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ 1862!   💙💛

19.07.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862