М18 – Ф4 – 3-то место

ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Трокал

66:73

Кога ќе се одигра еден натпревар со неповрзан игра, со многу грешки, деконцентрација, анемично,…. шансите за победа за сведени на минимум. Пропуштија младите баделки шанса со победа во малото финале да ја завршат сезоната со освоен бронзен медал.

Честитки за екипата на ЖКК Трокал за победата и освоеното 3-то место во државното М18 – првенство.

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

24.05.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862