Домашните првенства во сениорска и во младинските категории влегуваат во финалната епата.

Во пресрет на Велигден, баделки се пред двоен предизвик!

Сениорската екипа во Среда, 20.04.2022 година со почеток во 19:00 часот во спортската сала Независна Македонија, ќе го одигра вториот 1/4 финален натпревар против екипата на ЖКК Гризли Баскет.

Во рамките на М18 – Група 1 ,  во Четврток, 21.04.2022 година со почеток во 19:30 часот во спортската сала Независна Македонија, баделки  ќе го одиграат натпреварот против ЖКК Баскет Кам.

 

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

19.04.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862