Идните шампионки!

Идните репрезентативки!

Идните првотимки!

Идните репрезенти на македонската женска кошарка во земјата и странство!

Под будното око на Анета Глигорова и Дарко Димитријевиќ, кошаркарски  тренери и педагози, нашата иднина ги совладува тајните на кошаркарската игра!

БИДИ И ТИ ДЕЛ ОД СИНО – ЖОЛТАТА ФАМИЛИЈА!

 

05.04.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862