ЖКК Бадел 1862 упатува искрена честитка по повод 8-ми Март, меѓународниот ден на жената, со желба, надеж и барање за унапредување на правата на жената, статусот во општеството и родова еднаквост во сите области, вклучително и спортот!

💙💛  СРЕЌЕН 8-МИ МАРТ!   💙💛

💙💛  РОДОВА ЕДНАКВОСТ!   💙💛

💙💛  ПОЧИТУВАЊЕ !   💙💛

08.03.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862