Продолжуваат возбудувањата во WABA Суперлигата. Од 07-09.02.2022 година љубителите на квалитетна женска кошарка ќе имаат можност да проследат четири квалитетни натпревари.

07.02.2022

18:00     Montana 2003Triglav

LIVE STAT

LIVE

 

08.02.2022

14:00     TriglavMontana 2003

LIVE STAT

LIVE

 

09.02.2022

16:00     OrloviPlamen Pozega

LIVE STAT

 

19:30     Badel 1862Vojvodina 021

LIVE STAT

 

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

07.02.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862