Кошаркарките на Бадел 1862 го одработуваат последниот тренинг пред попладневниот натпревар од К03 против Војводина 021.

 

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

19.01.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862