Во Среда, 19.01.2022 година ќе се одиграат натпреварите од К03 во WABA Суперлигата.

19.01.2022, К03

16:30     Војводина 021Бадел 1862

17:00     ОрловиЦинкарна Цеље

20:15     ТриглавПламен Пожега

Натпреварот помеѓу Будуќност Бемакс и Монтана 2003 е одложен.

Линковите за LIVE STREAM и LIVE STAT ќе бидат објавени на 18.01.2022 година.

 

💙💛  НАПРЕД БАДЕЛ!   💙💛

17.01.2022

ЖКК БАДЕЛ 1862