Натпреварот ќе се одигра на 25.11.2021 во 18:00 часот.

Линковите за LIVE STREAM и LIVE STAT поставени се на www.wbcbadel1862.com.mk во најавата на натпреварот и во секцијата BadelTV.

 

24.11.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862