ЖКК Бадел 1862 изразува длабоко сочувство до семејствата на трагично загинатите наши сограѓани во денешната трагична сообраќајна несреќа во Бугарија. 🙏🙏🙏

Посакуваме брзо оздравување на повредените. 🙏🙏🙏

 

23.11.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862