Баделки продолжуваат во пеколниот римат Среда-Недела. Утре, со почеток во 18:00 часот во спортската сала Ранко Жеравица во Белград им претстои натпреварот против директниот конкурент за 4-то место во Групата Б од WABA лигата, Партизан 1953.

Екипата е подготвена да го даде својот максимум на теренот со амбиции за победа, којашто би ги подотворила вратите кон 4-то место на табелата.

Во рамките на 5-то коло се среќaваат:

Група А

27.10.2021     20:15     Триглав – Војводина 021

28.10.2021     17:30     Будуќност Бемакс – Орлови

Група Б

27.10.2021     18:00     Партизан 1953 – Бадел 1862

27.10.2021     18:00     Цинкарна Цеље – РМУ Бановиќи

27.10.2021     18:00     Пламен Пожега – Монтана 2003

Линковите за LIVE STREAM и LIVE STAT ќе бидат објавени на 27.10.2021 во 10:00 часот.

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛ! 💙💛

 

 

26.10.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862