На 6/7.10.2021 година ќе се одиграат натпреварите од 2-то коло на регионалната WABA лига.

 

Група А

06.10.2021     Војводина 021 – Будуќност Бемакс

06.10.2021     Баскет Кам – Орлови

 

Група Б

06.10.2021     Бадел 1862 – Цинкарна Цеље

07.10.2021     Пламен Пожега – Партизан 1953

07.10.2021     РМУ Бановиќи – Монтана 2003

 

Сатниците и ликновите за LIVE STREAM/STAT ќе бидат објавени во Вторник, 05.10.2021 година

03.10.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862