Започна месец Октомври, месецот во којшто wbcbadel1862.com.mk го слави својот прв роденден!

По тој повод, следните 30-тина дена ќе ги искористиме да им се заблагодариме на нашите посетители за искажаната верност кон нашиот портал, за што ќе следуваат и соодветни изненадувања во текот на овој славенички месец.

Приказната којашто ја започнавме пред една година, ќе биде продолжена и во иднина, со поголем и поквалитетен интензитет ….. во интерес на промоцијата на женската кошарка, анимирањето на младата популација,…..

ЖКК Бадел 1862, најтрофејната домашна екипа, ја има не само честа, туку и обврската, да ја промовира и претставува женската кошарка на домашен и меѓународен план, се во интерес на развојот на женската кошарка во целина.

 

……Продолжуваме понатаму, ЗАЕДНО!

 

03.10.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862