FIBA U16 European Challenger – Група Е

Сити Арена, Тбилиси, Грузија

13.08.2021, Петок

14:00     Малта – Албанија    ЛИНК  

17:00     Северна Македонија – Ерменија     ЛИНК  

 

12.08.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862