FIBA U16 European Challenger – Група Е

Сити Арена, Тбилиси, Грузија

11.08.2021, Среда

14:00     Албанија – Северна Македонија    ЛИНК  

17:00     Ерменија – Грузија     ЛИНК  

 

10.08.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862