FIBA U16 European Challenger – Група Е

Сити Арена, Тбилиси, Грузија

10.08.2021, Вторник

14:00     Северна Македонија – Малта    ЛИНК  

17:00     Грузија – Албанија     ЛИНК  

 

09.08.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862