FIBA U16 European Challenger – Група Е

Сити Арена, Тбилиси, Грузија

09.08.2021, Понеделник

14:00     Албанија – Ерменија    ЛИНК  

17:00     Малта – Грузија     ЛИНК  

 

08.08.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862