FIBA U18 European Challenger, 27.07-01.08.2021 година

Софија, Бугарија

Спортска сала Triditsa

Група Д

27.07.2021, Вторник

13:00     Северна Македонија – Украина

16:00     Албанија – Словенија

19:00     Бугарија – Швакцарија

 

28.07.2021, Среда

13:00     Словенија – Северна Македонија

16:00     Швајцарија – Албанија

19:00     Украина – Бугарија

 

29.07.2021, Четврток

13:00     Швајцарија – Словенија

16:00     Албанија – Украина

19:00     Бугарија – Северна Македонија

 

31.07.2021, Сабота

13:00     Северна Македонија – Албанија

16:00     Украина – Швајцарија

19:00     Словенија – Бугарија

 

01.08.2021, Недела

13:00     Швајцарија – Северна Македонија

16:00     Украина – Словенија

19:00     Албанија – Бугарија

 

Линковите за LIVE STREAM и LIVE STAT дополнително ќе бидат објавени на www.wbcbadel1862.com.mk

 

25.07.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862