FIBA U20 European Challenger (Група Е) 

Распоред на натпревари и линкови за LIVE STEAM (MakbasketTV) и LIVE STAT (Fiba basketball):

 

17.07.2021, Сабота, СРЦ Кале

 

LIVE STREAM

17:00     Романија – Косово    ЛИНК

21:00     Северна Македонија – Словачка   ЛИНК

 

LIVE STAT

17:00    Романија – Косово   ЛИНК

21:00    Северна Македонија – Словачка  ЛИНК

 

16.07.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862