FIBA U20 European Challenger (Група Е) 

Распоред на натпревари и линкови за LIVE STEAM (MakbasketTV) и LIVE STAT (Fiba basketball):

 

14.07.2021, Среда, СРЦ Кале

LIVE STREAM

17:00     Луксембург – Словачка   ЛИНК

21:00     Романија – Северна Македонија    ЛИНК

LIVE STAT

17:00     Луксембург – Словачка    ЛИНК

21:00    Романија – Северна Македонија    ЛИНК

 

13.07.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862