На годишното Собрание на WABA лигата….враќањето на ЖКК Бадел 1862 во Јадранското друштво…..очекувања и амбиции во претстојната сезона…

– Љупчо Павловски, Тим менаџер на ЖКК Бадел 1862

 

29.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862