Во Славонски Брод (Хрватска) се одржа годишното Собрание на WABA  лигата, на коешто се извши ждребување за групната фаза од сениорската кошаркарска сезона 2021/2022.

Во прилог мала фото галерија којашто ја отсликува атмосферата на настанот на којшто нашиот клуб, ЖКК Бадел 1862, беше претставен од Тим менаџерот, Љупчо Павловски.

 

27.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862