Денес се одржаа полуфиналните средби од Ф4 за кошаркарки до 14 годишна возраст и се постигнаа следните резултати:

   ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Струга  29:50

   ЖКК Крива Паланка – ЖКК Вардар 35:104

Утре, 23.06.2021 година, на програмата се напреварите за 3-то место и големото финале, натпревари во којшто се среќеваат:

15:00   /3-то место/  ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Крива Паланка

17:30   /финале/        ЖКК Струга – ЖКК Вардар

Линковите за LIVE STREAM ќе ги објавиме дополнително на www.wbcbadel1862.com.mk

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛКИ! 💙💛

21.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862