Последните Ф4 од сезоната 2020/2021 е резервирана за кошаркарките до 14 годишна возраст. Пласман на Ф4 обезбедија екиите на ЖКК Бадел 1862, ЖКК Струга, ЖКК Вардар и ЖКК Крива Паланка.

На 22.06.2021 година, Вторник, ќе се одиграат полуфиналните средби, во коишто ќе се сретнат:

15:00   ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Струга

17:30   ЖКК Крива Паланка – ЖКК Вардар

Натпреварите ќе се одиграат во СРЦ Кале (голема сала). Линкот за LIVE STREAM ќе биде дополнително објавен на www.wbcbadel1862.com.mk

На нашите баделки им посакуваме успех и пласман во големото финале, по примерот на повозрасните другарки од М6, М18 и сениорскиот сино-жолт тим.

💙💛 НАПРЕД БАДЕЛКИ! 💙💛

21.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862