Во Недела, 13.06.2021 година во спортската сала Независна Македонија, Кисела Вода, Скопје, ќе се одиграат бараж натпреварите во М18 конкуренција. Победникот ќе обезбеди пласман на Ф4/М18, којшто ќе се одржи на 19-20.06.2021 година.

Распоред на натпревари:

 

12:00      ЖКК Гостивар – ЖКК Трокал

15:00      ЖКК Гостивар – ЖКК Струга

18:00      ЖКК Струга – ЖКК Трокал

 

11.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862