М18

Разугрување на 4 -ти патник на Ф4/М18

13.06.2021 година

спортска сала Независна Македонија

 

12:00      ЖКК Гостивар – ЖКК Трокал

15:00      ЖКК Гостивар – ЖКК Струга

18:00      ЖКК Струга – ЖКК Трокал

 

Ф4

СРЦ Кале (голема сала)

19.06.2021

Полуфинале

 

15:00     (1)   ЖКК Шкупи – (Победник/разигрување)

17:30     (2)   ЖКК Крива Паланка  – ЖКК Бадел 1862

 

20.06.2021

3-то место и Финале

СРЦ Кале – голема сала

 

15:00     3-то место   Поразен (1) – Поразен (2)

17:30     Финале         Победник (1) – Победник (2)

 

09.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862