М18, спортска сала Независна Македонија, Кисела Вода

11:00      ЖКК Трокал – ЖКК Бадел 1862

14:00      ЖКК Шкупи – ЖКК Гостивар

16:30      ЖКК Крива Паланка – ЖКК Струга

 

05.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862