Репрезентативките Александра Стојановска и Нена Трајчевска ја продолжија верноста кон ЖКК Бадел 1862.

Носителките на играта на ЖКК Бадел 1862 од изминатата сезона ќе бидат во ростерот на ЖКК Бадел 1862 и во сезоната 2021/2022. Нена и Санче  во следната сезона заедно со другарките од сино-жолтиот табор ќе атакуваат на двојната круна во домашното првенство  и на висок пласман во Јадранската WABA лига.

01.06.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862