Во Сабота, 15.05.2021 година започнува разврската во женската кошаркарска лига за титулата државен шампион.

Полуфиналните средби се играат во два добиени натпревари, а се среќаваат:

18:00, ЖКК Бадел 1862 – ЖКК Крива Паланка  (1:0)

судии: Ѓорески, Червенка, Никочевиќ

13:00, ЖКК Баскет Кам – ЖКК Вардар  (1:0)

судии: Златевски, Јакимовски, Цвтковска

Од натпреварите, согласно одлуката на КФСМ, обезбеден е LIVE STREAM.

12.05.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862