На 28/29.04.2021 година, Среда/Четврток, ќе се одиграа натпреварите од 5-то коло од Супер лигата.

 

28.04.2021 – 14:00 ЖКК Крива Паланка – ЖКК Бадел 1862

28.04.2021 – 17:00 ЖКК Вардар – ЖКК Струга

29.04.2021 – 15:00 ЖКК Баскет Кам – ЖКК Работнички

 

Од сите натпревари, согласно одлуката на КФСМ, обезбеден е LIVE STREAM.

 

26.04.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862