• Поради најновата одлука на Иститутот за јавно здравје, со која се продолжуваат мерките за заштита од Ковид 19 до 27-ми Април, Ве информираме дека младинските лиги ќе бидат во мирување до тој датум. Федерацијата ќе ја следи здравствената ситуација во земјата, по што ќе донесе одлука за понатамошните активности во младинските лиги. – информираат од КФСМ.

19.04.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862