Во третото коло од Супер лигата, коешто е на програмата во Недела, 18.04.2021 година, ќе се одиграат  натпреварите

14:00, 18.04.2021 – ЖКК Крива Паланка – ЖКК Струга

16:00, 18.04.2021 – ЖКК Вардар – ЖКК Работнички

16:00, 18.04.2021 – ЖКК Баскет Кам – ЖКК Бадел 1862

Од сите натпревари во Супер лигата, согласно одлуката на КФСМ, ќе биде обезбеден LIVE STREAM.

Во Плејаут лигата, натпреварите ќе се одиграат во Сабота и Недела, 17/18.04.2021

13:00, 17.04.2021 – ЖКК Трокал – ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

13:00, 18.04.2021 – ЖКК Шкупи – ЖКК Про Баскет

14:30, 18.04.2021 – ЖКК Пантери – ЖКК Куманово

 

16.04.2021

ЖКК БАДЕЛ 1862